MALI

RECEPTA: ARRÒS AMB SALSA - ÀFRICA

És un menjar típic de Mali (Àfrica) que mengem  en dos festes diferents musulmanes (la festa del corder i la del ramadà).

Ingredients:

Per a l’arròs:
·        Aigua
·        Grans d’arròs
·        Sal

Per a la salsa:
·        Aigua
·        Ceba
·        All
·        Carn(el tipus de carn que vulguis però jo ho faig amb la de corder)
·        Sal
·        Caldo
·        Oli

PREPARACIÓ DE L’ARRÒS:
S’ha de posar aigua en una olla i posar-hi el arròs i la sal (una cullerada). Després , quant l’arròs xucli l’aigua i vegis que no queda res d’aigua, està preparat.

PREPARACIÓ DE LA SALSA:
Has de posar oli de gira- sol (en principi), amb una altra olla i després posar-hi la ceba, all i una mica més tard la carn. Quan vegis que la ceba s’està desfent, hi poses més aigua. Quan acabis de posar l’aigua ja pots posar la sal i el caldo. Quant vegis que  està bullint, ja està preparat!!!!!!
La meva opinió es que està molt bo, perquè és bastant sà i ben cuit.
Font d’informació : la mareJ.

FATUMATA MAIGA



Comentaris