MALI
RECEPTA: ARRÒS AMB SALSA - ÀFRICA
És un menjar típic de
Mali (Àfrica) que mengem en dos festes
diferents musulmanes (la festa del corder i la del ramadà).
Ingredients:
Per a l’arròs:
·
Aigua
·
Grans d’arròs
·
Sal
Per a la salsa:
·
Aigua
·
Ceba
·
All
·
Carn(el tipus de carn que vulguis però jo ho
faig amb la de corder)
·
Sal
·
Caldo
·
Oli
PREPARACIÓ DE L’ARRÒS:
S’ha de posar aigua en
una olla i posar-hi el arròs i la sal (una cullerada). Després , quant l’arròs
xucli l’aigua i vegis que no queda res d’aigua, està preparat.
PREPARACIÓ DE LA SALSA:
Has de posar oli de gira-
sol (en principi), amb una altra olla i després posar-hi la ceba, all i una
mica més tard la carn. Quan vegis que la ceba s’està desfent, hi poses més
aigua. Quan acabis de posar l’aigua ja pots posar la sal i el caldo. Quant
vegis que està bullint, ja està
preparat!!!!!!
La meva opinió es que
està molt bo, perquè és bastant sà i ben cuit.
Font d’informació : la
mareJ.
FATUMATA MAIGA
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada