EGIPTE
La fatta
És un menjar tradicional d'Egipte.
- 4 dents d'all.
- 1 kg de carn de pollastre i corder.
- Mig vas de salsa de tomata.
- 3 pans de pita.
- 500 gr d'arròs.
- Sal.
- Vinagre.
- 3 vasos de caldo de pollastre.
- 1 vas d'agua.
- Oli d´oliva.
- En primer lloc, es talla el pa a trossos i es posa en brou durant al voltant de 15 minuts. D'altra banda, en una olla es calenta l´oli i es tira arròs. Després de dos minuts, s'afegeix aigua i sal, i es cuina.
- Després, es piquen els alls i s'escalfen en una paella amb oli fins que estiguin daurats. Se'ls afegeix vinagre i salsa de tomàquet. També es poden assaonar amb altres ingredients. Així mateix, es rosteix la carn, que a Egipte es condimenta.
-
- Finalment, en una safata es col·loca l'arròs, el pa, el brou, la salsa de tomàquet i la carn. S'escalfa al forn durant 10 minuts i ja està llest per servir. A l'hora de menjar-ho, una opció és afegir-hi per sobre una mica de salsa de iogurt.
MERYEM LMALOUIA
- 4 dents d'all.
- 1 kg de carn de pollastre i corder.
- Mig vas de salsa de tomata.
- 3 pans de pita.
- 500 gr d'arròs.
- Sal.
- Vinagre.
- 3 vasos de caldo de pollastre.
- 1 vas d'agua.
- Oli d´oliva.
- En primer lloc, es talla el pa a trossos i es posa en brou durant al voltant de 15 minuts. D'altra banda, en una olla es calenta l´oli i es tira arròs. Després de dos minuts, s'afegeix aigua i sal, i es cuina.
- Després, es piquen els alls i s'escalfen en una paella amb oli fins que estiguin daurats. Se'ls afegeix vinagre i salsa de tomàquet. També es poden assaonar amb altres ingredients. Així mateix, es rosteix la carn, que a Egipte es condimenta.
- Finalment, en una safata es col·loca l'arròs, el pa, el brou, la salsa de tomàquet i la carn. S'escalfa al forn durant 10 minuts i ja està llest per servir. A l'hora de menjar-ho, una opció és afegir-hi per sobre una mica de salsa de iogurt.
MERYEM LMALOUIA
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada