EQUADOR
“CHARLOTITAS” DE POMA
PAÍS: Equador
INGREDIENTS:
2 ous
1 clara d’ou
50 grams de sucre
60 grams de farina
1 rovell
200 ml de llet
Essències de vainilla
1 cullerada
2 cullerades de sucre
1 branca de Canella
Pela de llimona
Aigua
PASSOS:
Pelar i tallar les pomes a grills prims, i
saltejar amb la mantega, el sucre i el Brandy. Reservar. Bullir la llet amb la
llimona i la canyella. Batre l’ou sencer i el rovell amb el sucre i la Maizena,
afegir-hi la llet calenta i sense deixar de remenar, coure-ho a foc lent fins
que quedi espès.
Barrejar la poma amb la crema i la nata muntada.
Folrar els anells amb els melindros i farcir-los
amb la crema de poma.
JOSÉ
LUÍS RODRÍGUEZ
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada