FRANÇA



RECEPTA D’OUS A LA COCOTA

Temps de preparació: menys de 30 minuts
Temps cocció: 10-30 minuts










Per 4 racions:

-Per fer aquesta recepta ben senzilla, però boníssima, ens fan falta ous i crema de llet. També s’ hi pot afegir, pràcticament, qualsevol cosa salada que trobem a la nevera. S’ha d’acompanyar de força pa de crosta cruixent.

INGREDIENTS:

-150 g de crema de llet
-Sal
-Pebre acabat de moldre
-Un pessic de nou moscada
-Un grapat d’anet triturat
-4 ous de pagès


PREPARACIÓ:

1- Escalfem el forn  a 180º.
2- Condimentem la crema de llet amb sal, pebre
acabat de moldre i un pessic de nou moscada.
3- Posem una cullerada sopera ben plena de crema de llet al fons d’una cassola, tot i seguit una mica d’anet.
4- Trenquem un ou i l’hi afegim, hi posem una segona cullerada de crema de llet i un pessic de sal, pebre i nou moscada. Fem el mateix en tres cassoletes més.
5- Col.loquem les cassoletes en un plat per entornar i hi posem aigua tèbia per cobrir-los fins a mitja altura.
6- Ho coiem al forn durant 15 minuts o fins que els rovells quedin amb la consistència que ens agradi.
7- Si volem, podem guarnir cada ració amb una culleradeta d’ous de salmó i un o dos branquillons d’anet.

PAÍS: FRANÇA-PARÍS
FESTA: NADAL

OPINIÓ: Està molt bo!

FONT D’INFORMACIÓ:  http://www.ccma.cat/tv3/la-cuina-de-rachel-khoo/recepta-ou-cocota/fitxa/106641/

DESIREE PADILLA 

Comentaris