FRANÇA
RECEPTA D’OUS A LA COCOTA
Temps
cocció: 10-30 minuts
Per 4 racions:
-Per fer
aquesta recepta ben senzilla, però boníssima, ens fan falta ous i crema de
llet. També s’ hi pot afegir, pràcticament, qualsevol cosa salada que trobem a
la nevera. S’ha d’acompanyar de força pa de crosta cruixent.
INGREDIENTS:
-150 g de crema de llet
-Sal
-Pebre acabat de moldre
-Un pessic de nou moscada
-Un grapat d’anet triturat
-4 ous de pagès
PREPARACIÓ:
1- Escalfem el forn a 180º.
2- Condimentem la crema de llet amb sal,
pebre
acabat de moldre i un pessic de nou moscada.
3- Posem una cullerada sopera ben plena
de crema de llet al fons d’una cassola, tot i seguit una mica d’anet.
4- Trenquem un ou i l’hi afegim, hi
posem una segona cullerada de crema de llet i un pessic de sal, pebre i nou
moscada. Fem el mateix en tres cassoletes més.
5- Col.loquem les cassoletes en un plat
per entornar i hi posem aigua tèbia per cobrir-los fins a mitja altura.
6- Ho coiem al forn durant 15 minuts o
fins que els rovells quedin amb la consistència que ens agradi.
7- Si volem, podem guarnir cada ració
amb una culleradeta d’ous de salmó i un o dos branquillons d’anet.
PAÍS: FRANÇA-PARÍS
FESTA: NADAL
OPINIÓ: Està molt bo!
FONT D’INFORMACIÓ: http://www.ccma.cat/tv3/la-cuina-de-rachel-khoo/recepta-ou-cocota/fitxa/106641/
DESIREE PADILLA
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada