CUBA
FRICASE
DE POLLASTRE
És
un menja típic de (Cuba). Es pot menjar quan vulguis.
INGREDIENTS:
1.Un pollastre sencer.
2.4 o 5 dents d’all.
3.Una cullerada petita d’orenga.
4.Una cullerada petita de pebre.
5.Mitja cullerada de comí molt.
6.Oli.
7.Sal (al gust).
8.Una mica de vinagre o vi blanc.
PREPARACIÓ:
1.
Tallem el pollastre en parts petites.
2.
Agafem el morter i introduïm tots els
ingredients i els piquem junts.
3.
Barregem tots els ingredients amb el
pollastre.
4.
Ho deixem reposar uns 15 o 20 minuts.
COCCIÓ:
Agafem una
cassola grossa on hi càpiga bé el pollastre per poder-lo cuinar. Ho deixem
fregir fins que estigui ben daurat. Li fiquem una mica de vi blanc i deixem que
s’evapori una mica. Li posem una mica d’aigua. Ho deixem bullir.
Ja
està acabat per servir
Opinió: jo crec que aquest menjar està molt
bo, l’heu de provar i dir-me si us agrada o no.
FONT D´INFORMACIÓ: M´ho a explicat la
la meva mare.
DANI FLORES
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada