CUBA

FRICASE DE POLLASTRE

És un menja típic de (Cuba). Es pot menjar quan vulguis.


INGREDIENTS:

1.Un pollastre sencer.
2.4 o 5 dents d’all.
3.Una cullerada petita d’orenga.
4.Una cullerada petita de pebre.
5.Mitja cullerada de comí molt.
6.Oli.
7.Sal (al gust).
8.Una mica de vinagre o vi blanc.

PREPARACIÓ:

1.                Tallem el pollastre en parts petites.
2.                Agafem el morter i introduïm tots els ingredients i els piquem junts.
3.                Barregem tots els ingredients amb el pollastre.
4.                Ho deixem reposar uns 15 o 20 minuts.

COCCIÓ:

Agafem una cassola grossa on hi càpiga bé el pollastre per poder-lo cuinar. Ho deixem fregir fins que estigui ben daurat. Li fiquem una mica de vi blanc i deixem que s’evapori una mica. Li posem una mica d’aigua. Ho deixem bullir. 
Ja està acabat per servir

Opinió: jo crec que aquest menjar està molt bo, l’heu de provar i dir-me si us agrada o no.

FONT D´INFORMACIÓ: M´ho a explicat la la meva mare.

DANI FLORES 

Comentaris